Trening/treningstider

Til godt voksne nåværende mosjonister eller kommende mosjonister av begge kjønn som ønsker sosialt samvær under treningen. Noen av oss deltar regelmessig i Maratonkarusellen, andre er ferdige med å konkurrere og ønsker bare å vedlikeholde kroppen og igjen andre mosjonerer for å komme i bedre form, slik at de eventuelt kan gjennomføre en halvmaraton eller til og med en hel maraton en gang i fremtiden.

Vi møtes i porten ved Fana stadion hver tirsdag og torsdag presis kl. 1830 hele året. Videre samles noen av oss også lørdagene kl. 1200 samme sted. Da løper vi noe lengre.

Vi løper rolig oppover Osbanetraseen, noen snur ved Fana Kirke, noen løper til Hamre bro og andre løper noe lengre av og til. En annen gruppe løper som regel i skogen rundt Siljestøl/golfbanen med hodelykt i den mørke tiden.

Noen av oss møtes i garderoben på Fana stadion både før og etter trening, av og til er også badstuen på. Andre benytter badet hjemme til å skifte.

Det er ikke noe krav til medlemskap, ingen treningsavgift, ingen oppmøteplikt fra gang til gang, alder fra 35 til 100 - og godt humør setter vi alle stor pris på.

Det er bare å møte opp presis og henge seg på, så blir alle nye tatt godt vare på.
Skrevet av: Jan Ringheim

 

Sist endret: 18.12.2011